Angus & Julia Stoneovi se v kresleném klipu "No Boat No Aeroplane" převtělili do rolí prince a princezny

03.05.2024 15:53 - Kateřina Spacek | foto: Daniel Mayne

Za nejnovější ochutnávku z chystaného šestého studiového alba dvojice Angus & Julia Stone "Cape Forestier", které vyjde už za pár dní, sourozenci zvolili písničku "No Boat, No Aeroplane". Desku můžeme brát jako knihu zhudebněných příběhů a vzpomínek vycházejících přímo ze srdce a nová skladba je přesně taková.

Novinka navazuje na předchozí singly "The Wedding Song", "Losing You" a titulní kousek. Otevírají ji zasněné tóny, které doprovázejí Angusův vokál, k němuž se pozvolna přidává i konejšivý hlas jeho sestry. Skladba působí jako ukolébavka, v níž se opakuje refrén "žádná loď, žádné letadlo".

A nádech zasněné uspávanky prostoupil i doprovodný videoklip. Ten z velké části připomíná Exupéryho Malého prince, který pluje lodí vesmírem a poznává jeho různá zákoutí. Na moment se dokonce stane hvězdou. Necestuje ale sám. Doprovází ho také malá princezna a pár dalších dětí, které ovšem rychle dospějí. Na pozadí kresleného klipu se míhají i záběry na Anguse a Julii, kteří posluchače vtahují do dalšího dojemného příběhu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY